Onze dierenartsen en assistenten

De dierenartsenpraktijk Dierengezondheidscentrum Weemelanden – Twenterand in Vriezenveen bestaat uit de volgende specialisten:

Minie Aalderink

Minie Aalderink

Minie Aalderink, geboren in Vriezenveen; opleiding: doktersassistente; sinds 1996 een vertrouwd gezicht in onze dierenkliniek. Tot haar taken behoren onder andere: boekhouding (debiteurenadministratie) en baliewerkzaamheden.

Marjolein Bolier-Kobes

Marjolein Bolier-Kobes

Marjolijn Bolier -Kobes, geboren in Vriezenveen. In 2012 heeft ze haar opleiding tot paraveterinair afgerond en werkt sinds september 2012 in onze kliniek.

Jos Hermens

Jos Hermens

Jos Hermens, geboren in Hoensbroek (dorpje in Zuid-Limburg); op een kleine boerderij opgegroeid. Twijfelde tot zijn zesde tussen pastoor en dierenarts. Sindsdien wist hij zeker dat hij dierenarts wilde worden. Tijdens zijn studie boven een gezelschapsdieren praktijk gewoond. Na zijn afstuderen kort gewerkt in Frankrijk, Zeeland (geiten gemolken), Harderwijk (bruinvissen opgevangen), Groningen, Valkenburg en Maastricht. Sinds 1988 in Vriezenveen. Zijn werkzaamheden richten zich voornamelijk op onderzoek, behandeling en chirurgie van gezelschapsdieren en advisering van rundveebedrijven. Woont op een boerderijtje in Sibculo met zoogkoeien, paard, schapen, kippen, honden, katten, konijn en cavia's.

Ingrid van de Keuken-Maathuis

Ingrid van de Keuken-Maathuis

Ingrid van de Keuken, geboren en getogen in Almelo en woont nu in Geesteren. Ze volgt nu de opleiding Gedragstherapie voor Honden, en is kynologisch instructeur. Ze is sinds mei 2008 in dienst. Naast baliewerkzaamheden is ze ook verantwoordelijk voor de para veterinaire handelingen.

Rob Segers

Rob Segers

Rob Segers, wonend in Nijverdal; sinds 1984 werkzaam als dierenarts; mede-eigenaar van dierenkliniek de Koersendijk te Nijverdal. Sinds 2006 deels werkzaam in ons centrum; Zijn werkzaamheden richten zich voornamelijk op gezelschapsdieren (eerste- en tweedelijns chirurgie, orthopedie, is PennHip dierenarts, en erkend in HD- en ED opnames). Daarnaast erkend rundveedierenarts en heeft hij zich verder verdiept in de geitengeneeskunde.

Pietie Segers-van Noort

Pietie Segers-van Noort

Pietie Segers, geboren in Den Haag; wist op haar tiende dat ze dierenarts wilde worden. Vanaf 1983 werkzaam als gezelschapsdieren practicus; woonachtig in Nijverdal; sinds 2006 werkzaam in ons centrum. Haar werkzaamheden richten zich in de eerste- en tweede lijn op onderzoek, behandeling en chirurgie van gezelschapsdieren. Hobby's: schilderen met olieverf, pianospelen en klassiek ballet.

Davi Schmeets

Davi Schmeets

Geboren in Francisco Beltrao (Brazilië), sinds 1996 wonend in Vriezenveen; opleiding havo-4; stagiair in ons centrum per 1 maart 2010 ; heb 2 honden (Duitse Doggen) ; hobby's: breakdance en fitness;

Jose Zambito

Jose Zambito

Jose Zambito, geboren in Almelo; in 2004 en 2005 in ons centrum stage gelopen (opleiding para veterinair); daarna in vast dienstverband. Naast apotheek en baliewerkzaamheden ook verantwoordelijk voor para veterinaire handelingen (gebitssaneringen, oorspoelingen, bloedafname en allergietesten).

Heeft u specifieke vragen aan een van onze dierenartsen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel 0546-567535.